vitalitas

Kabar

Goodtone fokus ing lapangan Furnitur kantor, adhering kanggo desain asli, Manufaktur Cina, filosofi bisnis global, karo desain avant-garden, kualitas banget, reregan cukup lan layanan sampurna, ing pasar domestik lan manca kanggo menang reputasi apik. !

Inovasi

Babagan Kita

Diadegake ing 2012

Goodtone minangka salah sawijining merek perabot kantor sing paling kreatif ing China. Makarya karo akeh desainer misuwur ing domestik lan ing kapal kanggo nggawe merek kursi kantor asli karo pengaruh internasional.Goodtone nggunakake kualitas Furnitur lan estetika visual kanggo nambah nilai kantor lan nggawe kursi kantor fungsional lan estetis kanggo sampeyan.