KITA

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Foshan Goodtone Furniture Co., Ltd.

画板 3

Faktor

Founded in 2014, iku perusahaan modern spesialisasine ing dhuwur-mburi kursi kantor, nggabungake R&D, produksi lan sales.

画板 1

Showroom

 Goodtone fokus ing bidang perabot kantor, selaras karo desain asli, digawe ing China, filosofi bisnis global.

画板 2

Pameran

Goodtone terus-terusan ngenalake desain sing luwih apik kanggo ngladeni pasar. Lan ngupayakake mbangun merek kursi kantor asli Cina kanthi pengaruh internasional.

画板 4

Peter Horn

Peter Horn, pangadeg Desain lan Teknik Tanduk, wis suwene 15 taun nggawe lan ngembangake perabot kantor lan mekanisme sinkro-miring ergonomis.

画板 9

Martin Ballendat

Martin Ballendat, pangadeg Design Ballendant, wis mimpin tim desain bakat kanggo nggabungake teknologi, kepraktisan lan seni ing desain prasaja wiwit 1995.

画板 10

NIKE AO

Minangka pangadeg Milon Design saka China, Ao Lian wis fokus ing desain kursi kantor lan sistem perabot kantor wiwit lulus.

Yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa hubungi kita.