Executive Dhuwur mburi polesan Aluminium Base Furnitur Sliding Seating Kursi Kantor Eksekutif

Katrangan singkat:

Kursi putar kantor mburi dhuwur kanthi headrest; bolong mburi, cetakan spons jog karo kain; DONATI Mekanisme sing diselarasake; ngusapake kursi; basis aluminium polesan; KGS gaslift, Φ60mm PU kastor


  • Jeneng merek: Goodtone
  • Panggonan Asal: Guangdong, China
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Garansi: 5 taun
  • Model: FILO-A1
  • Kursi: Grey, Ireng, Biru, Abang, Ijo
  • Rangka: Putih, Ireng
  • Mesh: Grey, Ireng, Biru, Ijo
  • Detail Produk

    Tag produk








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita