Babagan Goodtone

Goodtone Furniture CO., Ltd. diadegake ing 2012, yaiku perusahaan perabot kantor modern gedhe sing kerja sama riset, pangembangan, produksi, lan penjualan. Perusahaan iki nduweni basis pabrik produksi ing Foshan Xiqiao, yaiku babagan 300.000 meter persegi.

Sawise luwih saka sawetara taun pembangunan, Goodtone wis thukul kanggo luwih saka 3000 karyawan. Rangkaian produk perusahaan diganti saka siji kategori perabot menyang kategori perabot sing beda, kayata panggunaan komersial, panggunaan umum, lan panggunaan sipil, lan liya-liyane. Seribu seri produk sing kalebu macem-macem kategori. Kapasitas produksi pabrikan tekan 200.000 potongan saben wulan, sing mboko sithik dadi model industri kursi kantor ing China. 

Saiki, Goodtone wis nyiyapake 12 kantor lan meh 10.000 dealers ing saindhenging China, uga kerjo bareng karo sawetara perusahaan Furnitur kondhang, ningkataké kabèh kluwarga kanggo berkembang bebarengan. Pangsa pasar domestik segmen Goodtone ing ngarep industri.

Goodtone berkembang sacara global lan nggawe agensi penjualan ing luar negeri. Produk wis dijamin ing 83 negara lan wilayah, utamané ing Asia Kidul-Wétan, Amérika Kidul, Eropah, Timur Tengah, Uni Emirat Arab, Amerika Utara lan wilayah liyane. Goodtone wis dadi pasukan kuwat menyang internasionalisasi watara Enterprises kursi kantor Foshan.

Goodtone mission

PROFESIONAL

We are profeeional Produsèn kang specialized ing ngrancang, prodhuksi lan saling kanggo kursi kantor komersial

High Quality

Kita nggunakake gaslift kelas 4 KGS kanggo kursi kita. Kain anti banyu, reged lan tahan geni iku opsional

LAYANAN apik

We nyedhiyani profesional wis sale saling, layanan sawise-sale kanggo costomers kita rego

Taun Pengalaman
Basis produksi
pegawe
klien kita
designer
OFFICE CHAIR CASE
offie chairs

Apa Pilih Kita

Foshan Goodtone Furniture Co., Ltd. minangka produsen furnitur khusus ing desain, R&D, produksi lan distribusi kursi kantor kelas dhuwur lan tengah. Kita duwe bengkel injeksi lan ruang uji dhewe.