Pitakonan sing kerep ditakoni

Ora nemokake jawaban sing dikarepake? Kirimi pesen liwat kaca kontak kita.

Ing endi perusahaan sampeyan? Apa sampeyan bisa ngandhani informasi liyane babagan perusahaan sampeyan?

Perusahaan lan pabrik kita dumunung ing No.18 Qiaogao Road, Xiqiao Town, Nanhai District, Foshan, Guangdong, China.

Goodtone furniture compamy wis pengabdian ing produksi lan ekspor perabot kantor kanggo 9 taun, umume pelanggan kita ing Eropah lan AS.

Napa ora ana rega sing ditampilake ing situs web sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane. Situs web Gootone (www.goodtonechair.com) minangka situs web pabrikan sing dirancang kanggo nuduhake penawaran produk. Yen sampeyan pengin entuk informasi rega, aja ragu-ragu hubungi email kita.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan ODM?

Yen sampeyan mbutuhake kita nggawe kursi kanthi desain sing diwenehake, hubungi kita kanggo diskusi luwih lanjut. Kita uga bisa menehi sawetara gagasan kanggo nambah desain kursi.

Apa wektu babar pisan ing kursi?

Kita nyedhiyakake garansi 5 taun. Ing babar pisan utawa ora, iku budaya perusahaan kita kanggo alamat lan mutusake masalah kabeh customer kanggo kepuasan everyone.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank kita:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Manawa kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?

Kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan. Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

Carane aku bisa njaluk sampel?

Mangga ngirim panjalukan sampel kanthi formulir pitakon.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang. Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang. Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe. Persis tarif barang sing mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Suwene suwene aku nampa kursi kantor sawise aku pesen?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan. Wektu timbal dadi efektif nalika (1) wis nampa simpenan sampeyan, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan. Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan. Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

KEPin Nduwe hubungan bisnis karo kita?