Kursi Putar Desain Kulit

Katrangan singkat:

kursi putar kantor tengah; Mold umpluk kanggo jog & bali; Armrest aluminium tetep; Mekanisme kontrol kabel, 2 posisi ngunci; Φ60MM PU kastor, D65Y80 KGS kelas 4 gaslift


  • Jeneng merek: Goodtone
  • Panggonan Asal: Guangdong, China
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Garansi: 5 taun
  • Model: Amola-B
  • Warna Aluminium: Dipoles / Ireng / Putih
  • Bahan: Kulit/Kain Serat Mikro
  • Kulit Serat Mikro: Ireng / Coklat / Kelangan Grey / Grey / Coklat cahya
  • kain: Gery/Biru/Pink
  • Detail Produk

    Tag produk

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    11
    10
    13
    12









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita