Kursi Kulit Manager karo Armrest Tetep

Katrangan singkat:

Kursi putar kantor mburi dhuwur; Mold spons kanggo jog & bali; Armrest tetep aluminium sing digantung; Jerman "Bock" mekanisme kontrol kabel, 3 posisi ngunci, jog karo ngusapake, mburi lan jog komponen ngubungake aluminium; Φ60MM PU kastor, Model punika D65Y80 KGS kelas 4 gaslift


  • Jeneng merek: Goodtone
  • Panggonan Asal: Guangdong, China
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Garansi: 5 taun
  • Model: Arico-A
  • Warna Aluminium: Dipoles, perak mengkilat
  • Bahan: Kain, Microfiber PU, Setengah kulit, semi-anline Kulit Full, Anline Kulit Full
  • Kursi: Grey, Ireng, Coklat Muda, Biru, Kelangan Grey, Brwon
  • Rangka: Dipoles, perak mengkilat
  • Detail Produk

    Tag produk

    Aricoxiangqing1
    Aricoxiangqing2

    KONSEP DESIGN

    Desain kursi kantor kontemporer yaiku mikirake pelanggan mudhun menyang earch, ngerti kabutuhan lan banjur nyoba sing paling apik kanggo ngrancang kursi kanthi fungsi sing luwih dhasar. Ing proses desain ARICO, keprihatinan sing paling penting yaiku kontradiksi desain. Perlu garis sing prasaja lan rapi uga macem-macem fungsi. Desainer kita nyederhanakake sistem spring supaya bisa nyuda ukuran mekanisme.

    Aricoxiangqing3

     

     

     

    German Deigner Peter sing kerja ing Horn Design and Engineering sing dadi perusahaan desain industri lan pangembangan produk sing misuwur, entuk penghargaan tanpa wates kaya Red Dot Design Award.IF Design Award lan German Design Award. Adhedhasar Dresden Jerman. dirancang minangka salah sawijining kursi kantor sing paling laris kanggo perusahaan kursi kantor raksasa.

    Aricoxiangqing4
    Aricoxiangqing5
    story

    crita desain ARICO

    Ing proses revisiting pelanggan, kabutuhan pasar anyar ditemokake. Liwat perhatian sing terus-terusan kanggo pangembangan lan owah-owahan ruang kantor domestik lan koleksi umpan balik pelanggan, Goodtone nemokake yen ana kekurangan kursi kulit sing ramping kanthi desain sing kuat khusus kanggo manajer senior ing pasar domestik. Kanggo ngisi kekosongan pasar iki, Goodtone nggawe undhangan kerjasama karo desainer Jerman Peter Horn sing menangake Red Dot Design Award lan IF Design Award, lan seri ARICO muncul. Loro, limang revisi, prototipe wiwit katon Ing proses komunikasi terus-terusan lan diskusi karo perancang, rencana desain ARICO uga bola-bali diatur. ARICO sing bisa dideleng saiki beda banget karo versi ARICO pisanan. Iku versi paling apik sawise nggulingake lan Welasan pangowahan fine-tuning.

    Kanggo skenario panggunaan kantor manajemen senior utawa kamar konferensi dhuwur-dhuwur, Goodtone menehi perhatian khusus kanggo koordinasi kenyamanan lan estetika ARICO, lan wis nandur modal akeh wektu lan sumber daya ing proses rinci.

    Seri produk

    Product Series

    Rincian

    arico7

    Mekanisme BOCK

    Nice Looking, fungsional lan stabil, mekanisme iki dikembangake bebarengan dening Goodtone lan Jerman supplier komponen banget BOCK.

    arico8

    Sandaran Tangan Alumunium

    Armrests logam tetep ing struktur bentuk busur, tambah intensitas kanthi dhukungan mekanisme, kuwat uga stabil.

    1-1-1

    Multipe Material Pilihan

    Kursi putar mburi dhuwur lan tengah, kanthi struktur dhukungan logam ing warna perak sing polesan lan mengilap sing cocog karo kulit asli, kulit utawa kain microfiber.

    Fungsi

    arico10-1

    Telung tataran

    Kunci Tliting

    Tilt telung tahap

    arico10-2

    Kursi Sliding

    pangaturan

    Kursi geser

    arico10-3

    Dhuwur Kursi

    AjustmentSeat

    dhuwur luwes

    arico10-4

    Kontrol Tension

    Kontrol ketegangan

    Matching Warna

    Aricoxiangqing11

    Bahan Komposisi

    arico12

    Spesifikasi

    2-1-1








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita