Kursi Kantor Ruang Rapat

Katrangan singkat:

Kursi putar kantor mburi dhuwur; Mold spons kanggo jog & bali; Armrest tetep aluminium sing digantung; Jerman "Bock" mekanisme kontrol kabel, 3 posisi ngunci, jog karo ngusapake, mburi lan jog komponen ngubungake aluminium,
; Φ60MM PU kastor, Model punika D65Y80 KGS kelas 4 gaslift


  • Jeneng merek: Goodtone
  • Panggonan Asal: Guangdong, China
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Garansi: 5 taun
  • Model: Arico-A
  • Warna Aluminium: Dipoles, perak mengkilat
  • Bahan: Kain, Microfiber PU, Setengah kulit, semi-anline Kulit Full, Anline Kulit Full
  • Kursi: Grey, Ireng, Coklat Muda, Biru, Kelangan Grey, Brwon
  • Rangka: Dipoles, perak mengkilat
  • Detail Produk

    Tag produk

    Kita uga nawakake sumber produk lan layanan konsolidasi penerbangan. Kita duwe pabrik dhewe lan kantor sumber. Kita bisa nyedhiyakake meh kabeh jinis produk sing ana gandhengane karo macem-macem produk kanggo Furnitur Kantor Kursi Kantor Kulit PU Kulit Berkualitas Tinggi Modern sing Ditunda Fashion Modern Aluminium Suspended Aluminium Fixed Armrest, Kita ngurmati prinsip utama Kejujuran ing bisnis, prioritas ing perusahaan lan bakal nindakake paling gedhe. kanggo nyedhiyakake pelanggan barang-barang berkualitas lan panyedhiya sing apik banget.
    Kita uga nawakake sumber produk lan layanan konsolidasi penerbangan. Kita duwe pabrik dhewe lan kantor sumber. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo meh kabeh jinis produk related kanggo kita sawetara produk kanggoChina Living Room Kursi, Kursi Kantor Kulit Kab, kursi kantor kanggo perusahaan, Kualitas apik lan rega cukup wis nggawa kita pelanggan stabil lan reputasi dhuwur. Nyedhiyakake 'Barang Berkualitas, Layanan Apik, Rega Kompetitif lan Pangiriman Cepet', saiki kita ngarepake kerjasama sing luwih gedhe karo pelanggan luar negeri adhedhasar keuntungan bebarengan. Kita bakal kerja kanthi sepenuh ati kanggo nambah solusi lan layanan. Kita uga janji bakal kerja bareng karo mitra bisnis kanggo ngunggahake kerjasama menyang tingkat sing luwih dhuwur lan nuduhake sukses bebarengan. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanthi tulus.
    Aricoxiangqing1

    KONSEP DESIGN

    Desain kursi kantor kontemporer yaiku mikirake pelanggan mudhun menyang earch, ngerti kabutuhan lan banjur nyoba sing paling apik kanggo ngrancang kursi kanthi fungsi sing luwih dhasar. Ing proses desain ARICO, keprihatinan sing paling penting yaiku kontradiksi desain. Perlu garis sing prasaja lan rapi uga macem-macem fungsi. Desainer kita nyederhanakake sistem spring supaya bisa nyuda ukuran mekanisme.

    Aricoxiangqing3

    German Deigner Peter sing kerja ing Horn Design and Engineering sing dadi perusahaan desain industri lan pangembangan produk sing misuwur, entuk penghargaan tanpa wates kaya Red Dot Design Award.IF Design Award lan German Design Award. Adhedhasar Dresden Jerman. dirancang minangka salah sawijining kursi kantor sing paling laris kanggo perusahaan kursi kantor raksasa.

    Aricoxiangqing4
    Aricoxiangqing5
    story

    crita desain ARICO

    Ing proses revisiting pelanggan, kabutuhan pasar anyar ditemokake. Liwat perhatian sing terus-terusan kanggo pangembangan lan owah-owahan ruang kantor domestik lan koleksi umpan balik pelanggan, Goodtone nemokake yen ana kekurangan kursi kulit sing ramping kanthi desain sing kuat khusus kanggo manajer senior ing pasar domestik. Kanggo ngisi kekosongan pasar iki, Goodtone nggawe undhangan kerjasama karo desainer Jerman Peter Horn sing menangake Red Dot Design Award lan IF Design Award, lan seri ARICO muncul. Loro, limang revisi, prototipe wiwit katon Ing proses komunikasi terus-terusan lan diskusi karo perancang, rencana desain ARICO uga bola-bali diatur. ARICO sing bisa dideleng saiki beda banget karo versi ARICO pisanan. Iku versi paling apik sawise nggulingake lan Welasan pangowahan fine-tuning.

    Kanggo skenario panggunaan kantor manajemen senior utawa kamar konferensi dhuwur-dhuwur, Goodtone menehi perhatian khusus kanggo koordinasi kenyamanan lan estetika ARICO, lan wis nandur modal akeh wektu lan sumber daya ing proses rinci.

    Seri produk

    Product Series

    Matching Warna

    Aricoxiangqing11

    Bahan Komposisi

    arico12

    Spesifikasi

    2-1-1

    Kita duwe pabrik dhewe lan kantor sumber. Kita duwe sekitar 10 model kursi kantor seri. Kita ngurmati prinsip utama Kejujuran ing bisnis, prioritas ing perusahaan lan bakal nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake barang-barang berkualitas lan panyedhiya sing apik kanggo para pelanggan.
    Rega sing cukup kanggo kursi kantor China, Kursi Ruang Tamu, Kursi Lobi, Kualitas apik lan rega sing cukup wis nggawa kita pelanggan sing stabil lan reputasi sing dhuwur. Nyedhiyakake 'Barang Berkualitas, Layanan Apik, Rega Kompetitif lan Pangiriman Cepet', saiki kita ngarepake kerjasama sing luwih gedhe karo pelanggan luar negeri adhedhasar keuntungan bebarengan. Kita bakal kerja kanthi sepenuh ati kanggo nambah solusi lan layanan. Kita uga janji bakal kerja bareng karo mitra bisnis kanggo ngunggahake kerjasama menyang tingkat sing luwih dhuwur lan nuduhake sukses bebarengan. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanthi tulus.










  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita