Mid Back 3D Fabric Chair karo 2D Armrest

Katrangan singkat:

kursi putar tengah; Kain 3D kanggo sandaran, kanthi dhukungan lumbar, kursi busa cetakan kanthi kain; 2D armrest karo tutup PU, munggah & dowm nyetel; Kontrol kabel Bock, Mekanisme miring sinkron, 3 posisi ngunci, 5 posisi kanggo tension; 360 MM basis aluminium, karo Φ60 MM PU kastor, KGS Kelas 4 gaslift.


  • Jeneng merek: Goodtone
  • Panggonan Asal: Guangdong, China
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Garansi: 5 taun
  • Model: Poli-BR
  • Warna Aluminium: Ireng / Putih / Abang / Ijo / Ungu
  • Detail Produk

    Tag produk

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita