• An office chair to work from home

    Kursi kantor kanggo kerja saka omah

      Minangka asil saka panemuan COVID-19, ana wabah berturut-turut ing pirang-pirang wilayah, gedhe lan cilik. Wektu iki kahanan saya abot, mula luwih akeh wong ing papan kerja bakal kerja ing omah, mula ing ngisor iki disaranake sawetara kursi kantor desain modis sing bisa dicocogake karo dekorasi omah ...
    Waca liyane
  • Can’t hide it, winning Grand Slam——POLY

    Ora bisa ndhelikake, menang Grand Slam——POLY

    Ing ruang kosong, inspirasi tanpa wates nglangi kanthi bebas. Dina iki supaya kita ngerti POLY saka perspektif anyar. Miwiti lelungan panemuan narasi lan imajinasi, urip lan seni. Tindakake sesanti lan njelajah langsung. BAB 1 Minat Modern Nggabungake inspirasi ...
    Waca liyane
  • Hot Sell Product —— Prov

    Hot Sell Product —— Prov

    Prov iku salah siji saka produk paling laris. Preduli saka desain tampilan, desain fungsional, utawa bahan, lan liya-liyane, pangguna kudu tetep katon. Konsep desain: Kursi kantor iki dirancang kanggo nyukupi kabutuhan wong supaya bisa lungguh kanthi nyaman ing macem-macem lingkungan kerja, tinimbang ...
    Waca liyane
  • Our Designers (Part 2)

    Desainer Kita (Bagian 2)

    Wektu iki kita bakal ngenalake 4 desainer kanggo sampeyan, Yves Béhar, Nike Ao, Ader Chen lan JONY. Yves Béhar Yves Béhar iku sawijining desainer unik-minded. Dheweke duwe tampilan unik babagan masa depan, lan karya desaine ngemot akeh unsur babagan masa depan. Dheweke ujar, aku percaya yen tujuan desain ...
    Waca liyane
  • Our Designers (Part 1)

    Desainer Kita (Bagian 1)

    GOODTONE setya mbangun pasar kursi kantor dhuwur. Ing taun-taun pungkasan, wis ngundang sawetara desainer kondhang ing donya supaya bisa kerja bareng. Dheweke ngrancang kursi kantor saka ergonomis, sikap urip, konsep desain ijo lan perspektif unik liyane, lan duwe studio desain independen, t ...
    Waca liyane
  • GOODTONE PLOY Office Chair Won The 2021 Good Design Award

    Kursi Kantor GOODTONE PLOY Menang Penghargaan Desain Apik 2021

     Pambuka penghargaan: Penghargaan Desain Apik disponsori dening Asosiasi Promosi Desain Industri Jepang (JIDPO), lan dianugerahi produk sing dianggep bisa ningkatake kualitas lan standar urip konsumen adhedhasar kualitas desain, filosofi desain lan tingkat inovasi. Iku...
    Waca liyane
  • Goodtone POLY Office Chair | Won The 2021 China Design Intelligent Award Masterpiece Award

    Goodtone POLY Kursi Kantor | Menang 2021 China Design Intelligent Award Masterpiece Award

    Upacara penghargaan Desain Intelijen Desain China 2021 (sabanjuré diarani "DIA") dianakaké kanthi megah ing 12 Oktober. 30 karya sing menang sing bersaing kanggo penghargaan paling dhuwur diumumake ing rapat kasebut. Antarane, kursi kantor anyar Goodtone - kantor seri POLY ...
    Waca liyane
  • Goodtone POLY Office Chair Won The 2021 Golden Point Design Award

    Kursi Kantor POLY Goodtone Menang Penghargaan Desain Titik Emas 2021

    Pambuka Anugrah: Penghargaan Desain Pin Emas didegake ing Taiwan ing taun 1981. Saiki Institut Riset Desain Taiwan(TDRI) nangani penghargaan lan ngrancang upacara penghargaan lan kegiatan sing ana gandhengane. Posisi anyar ing 2014: penghargaan desain paling dhuwur ing pasar Cina global, entuk ujar ing t...
    Waca liyane
  • Goodtone Red Dot Award Chair—Arico

    Goodtone Red Dot Award Kursi-Arico

                                        crita desain ARICO Ing proses revisiting pelanggan, kabutuhan pasar anyar ditemokaké. Liwat perhatian sing terus-terusan babagan pangembangan lan owah-owahan ruang kantor domestik lan koleksi umpan balik pelanggan, Goodtone nemokake manawa ana kekurangan ...
    Waca liyane
  • VIX Office Chair |—how important a comfortable chair is?

    Kursi Kantor VIX |—sepira pentinge kursi sing nyaman?

    Yen sampeyan tetep ing kantor kanggo dangu, sampeyan bakal ngerti carane penting kursi nyaman iku. Kursi kantor ergonomis ora mung bisa nyegah nyeri punggung, nanging uga nyuda rasa kesel, utamane yen sampeyan kerja luwih suwe. Untunge, akeh produsen kursi bakal nimbang kabutuhan lan nggawe cha...
    Waca liyane
  • Our Testing Center

    Pusat Pengujian Kita

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan ekonomi China, para konsumen terus-terusan ningkatake kualitas kursi kantor, lan pangarepan pelanggan kanggo produk kualitas saya mundhak. Sitzone Group nganggep kualitas produk minangka landasan penting kanggo slamet ...
    Waca liyane
  • Kursi kantor paling apik kanggo nyeri punggung ing 2021 (alias, kanggo ngilangi nyeri punggung)

    Nalika sampeyan lagi macet ing meja, duwe kursi kantor sing nyuda nyeri punggung (luwih tepate, nyuda utawa nyegah nyeri punggung) ora mewah, nanging kudu. Lungguh ing wektu sing suwe tanpa dhukungan sing tepat bisa nyebabake karusakan abot ing otot punggung, nguatake postur sing ora apik ...
    Waca liyane