Saiki, Amarga pengaruh epidemi, kerja saka omah tetep dadi normal kanggo akeh, lan kanthi cara iki kita bisa ngindhari rame bis lan sepur sajrone jam sibuk, lan kita bisa nambah jam turu.

Makarya saka omah ora kabeh entuk manfaat. Yen sampeyan mikir bakal nggawe sampeyan kurang melu rapat lan wektu istirahat luwih akeh, sampeyan salah.Perusahaan bakal nggunakake macem-macem piranti lunak video kanggo konferensi video, komunikasi swara, lan malah kadang nambah jam kerja.
Ing kontras, kita bisa kerja saka omah luwih suwe.

Yen sampeyan lungguh ing kursi kantor plastik ing ngarep komputer luwih saka 8 jam saben dina, sampeyan bisa ngrasakake nyeri punggung lan uga neraka kanggo awak. Kanggo nyuda resiko kanggo awak, pls nimbang nyaman, kursi ergonomis. Ing ngisor iki sawetara kursi populer sing ora bakal ngrusak punggung.

Apa sing paling penting kanggo milih kursi kantor?

Kursi kantor sing paling apik bisa nggawe sampeyan nyaman lan fokus ing wektu sing suwe, saengga bisa ningkatake efisiensi kerja.

Punggung biasane dadi bagian pisanan awak sing nandhang sangsara sedina muput. Mulane, pilih kursi kanthi sandaran utawa dhukungan lumbar, biasane ana ing wangun bantalan tambahan ing sandaran.

Punggung biasane dadi bagian pisanan awak sing nandhang lara lungguh sedina muput. Dadi goleki kursi kanthi dhukungan punggung utawa lumbar, sing biasane ana ing wangun bantalan ekstra ing sandaran.

Bab liyane sing kudu dicathet yaiku adjustability. Kursi kantor paling apik ing donya ora ana gunane yen dhuwur banget utawa kurang. Armrest lan ngiringake uga bisa diatur.

Ing ngisor iki sawetara sing disaranake:

                                        ARICO- Red Dot Award 2021

 

katrangan:

1: Kursi putar kantor mburi dhuwur,
2: Mould spons kanggo kursi & mburi,
3: sandaran tangan tetep aluminium sing digantung,
4: Jerman "Bock" mekanisme kontrol kabel, 3 posisi ngunci, jog karo ngusapake, mburi lan jog komponen ngubungake aluminium,
5:Φ60MM PU kastor, Model D65Y80 KGS kelas 4 gaslift

POLY

katrangan:

Bingkai mburi berbentuk V: Kursi kursi berbentuk V sing digantung sing unik ngluwihi longitudinal saka garis pinggang menyang mekanisme ngisor, sing nyepetake armrests lan napsirake postur dinamis estetika geometris.

Mekanisme BOCK:Dikembangake dening tim R&D Bock Jerman, sistem mekanisme kasebut adhedhasar konsep mekanisme sing mbukak lan entheng. Senadyan omah mekanisme slim, kabeh bagean fungsi internal perlu didhelikake nang. Range pangaturan tension bisa digayuh kanthi torsi minimal ing roda tangan ergonomis. Roda tangan mung kudu diuripake kanthi 1,5 babak kanggo ngrampungake sawetara tension. Mekanisme sing disinkronake adhedhasar sistem linkage 4 sumbu sing nyebabake kepenak banget karo narik kaos sing diminimalisir.

Pilihan Warna: Macem-macem warna sing padha dijalin lan dicampur ing siji jahitan lan siji benang, nyuntikake vitalitas dadi warna murni, nggawe gaya sing khas lan mbukak kunci ruang sing luwih kreatif.

AMOLA