Prinsip GOODTONE:

Desain Kursi Kantor

Iku "desain ndadekake produk" wektu., Umume desainer fokus ing tampilan utawa bagean, sing dirancang produk kanthi ide dhewe. ndadekake lack of practicability lan workmanship pembangunan tanpa wawasan sakabèhé.Bisa uga effected pengalaman nggunakake.

 

mikir

Njupuk konsep ruang telung dimensi, nggabungke wong lan lingkungan kanggo mikir lan njelajah pengalaman kulo paling nyaman bali menyang awak manungsa iku pamikiran majeng lan inovatif nguber harmoni sampurna ing kursi kantor kontemporer desainer industri.

news1pic1

FORMULIR FOLLOWS FUNGSI

news1pic2
news1pic3

Mekanisme BOCK

Nice looking, fungsi & stabil, mekanisme iki dikembangaké bebarengan dening GOODTONE lan Jerman supplier komponen banget BOCK. 

news1pic4

Armrest paduan aluminium

Armrests logam tetep ing struktur bentuk busur, tambah intensitas kanthi dhukungan mekanisme, cantik, kuwat lan stabil.

news1pic5

ESTETIKA PRAKTIS

Ing proses desain ARICO, keprihatinan sing paling penting yaiku kontradiksi desain. Perlu garis sing prasaja lan rapi uga macem-macem fungsi. Desainer kita nyederhanakake sistem spring supaya bisa nyuda ukuran mekanisme. 

news1pic6
news1pic7
news1pic8

Multiple Material Pilihan

Kursi putar mburi dhuwur lan tengah, kanthi struktur penyangga logam sing dipoles

lan werna salaka mengilap kanggo cocog kulit asli, kulit serat mikro utawa kain.  

news1pic9

5 Klompok Kulit asli / Kulit Microfiber

news1pic10

4 Klompok Kain

news1pic11

Metal Polishing Komponen

news1pic12

Komponen Metal mengilap

news1pic13

Profil Desainer, Peter Horn

Desain lan Teknik Tanduk minangka perusahaan desain industri lan pangembangan produk sing misuwur, entuk penghargaan tanpa wates kaya Red Dot Design Award.IF Design Award lan German Design Award. Adhedhasar Dresden Jerman. kursi kantor kanggo perusahaan kursi kantor raksasa.

news1pic14

Wektu kirim: Aug-28-2020