Pambuka penghargaan:

Penghargaan Desain Pin Emas didegaké ing Taiwan ing 1981. Saiki The Institut Riset Desain Taiwan(TDRI) nangani penghargaan lan ngrancang upacara penghargaan lan kegiatan sing gegandhengan. Posisi anyar ing 2014: penghargaan desain paling dhuwur ing pasar Cina global, entuk ujar ing industri desain Cina. Brand Golden Pin Design Award wis nyiyapake Golden Pin Design Award, Golden Pin Concept Design Award lan Golden Pin Design Award telung kompetisi Grand Prix kanggo kelompok target sing beda-beda wiwit 2015, tujuane kanggo memuji produk lan karya desain inovatif sing luar biasa.

Liwat pangenalan profesional saka Golden Point Design Award, perusahaan disaranake supaya pentinge desain lan pangembangan produk kanggo nambah nilai merek kanthi daya desain.

Ing wektu sing padha, perusahaan uga nyedhiyakake sertifikasi desain berkualitas tinggi kanggo konsumen lan pasar, saéngga nambah kesadaran masarakat babagan nilai desain lan estetika desain, lan bebarengan nggawe kualitas urip sing luwih apik.

POLY kursi putar kantorsampurna nggabungake teknologi lan estetika kantor. Diilhami dening unsur geometris ing jagad angkasa, pola segi telu sing ditumpuk lan teknik nyulam tabrakan karo macem-macem tekstur, nyedhiyakake efek kaya relief telung dimensi.