11

                                    crita desain ARICO

Ing proses revisiting pelanggan, kabutuhan pasar anyar ditemokake. Liwat perhatian sing terus-terusan kanggo pangembangan lan owah-owahan ruang kantor domestik lan koleksi umpan balik pelanggan, Goodtone nemokake yen ana kekurangan kursi kulit sing ramping kanthi desain sing kuat khusus kanggo manajer senior ing pasar domestik. Kanggo ngisi kekosongan pasar iki, Goodtone ngetokake undhangan kerjasama marang desainer JermanPeter Horn sing menangaké Red Dot Design Award lan IF Design Award, lan seri ARICOdumadi. Loro, limang revisi, prototipe wiwit katon Ing proses komunikasi terus-terusan lan diskusi karo perancang, rencana desain ARICO uga bola-bali diatur. Ing ARICOsing bisa dideleng saiki beda banget karo versi ARICO pisanan. Iku versi paling apik sawise nggulingake lan Welasan pangowahan fine-tuning.

Kanggo skenario panggunaan kantor manajemen senior utawa kamar konferensi dhuwur-dhuwur, Goodtone menehi perhatian khusus kanggo koordinasi kenyamanan lan estetika ARICO, lan wis nandur modal akeh wektu lan sumber daya ing proses rinci.

1 2 35 6 78 9 10


Wektu kirim: Oct-07-2021