Backlog sing ora kaetung, ora dingerteni, hubungan sing kompleks ...... Katresnan lan sengit rincian sepele sing nggawe urip kerja kita, sauntara, menehi inspirasi kanggo tim desain kita kanthi teknik sing apik kanggo mujudake karya sing anyar.

Prinsip desain -"Urip kanggo urip"

Konsep kasebut gampang banget: Urip kanggo urip, dudu kanggo urip. China saiki maju kanthi cepet, lan kita ora urip kaya jaman kepungkur, kita kabeh kudu kerja ing lingkungan sing nyenengake sajrone dina kerja.

Dadi, kita pengin nuduhake ing tren iki, kabeh departemen kita ngakoni kalebu departemen desain merek lan pabrik, nggawe produk luwih akeh.

news3pic1

STYLISH | Perwujudan modern lan elegan

Backrest terpadu

Dekorasi karo bagean logam perak

Endoing kualitas langgeng 

news3pic2

Sandaran tangan bentuk C sing dipoles

Tekstur dukungan lumbar vertikal

Bagean sing beda-beda saling nglengkapi

Nuduhake gaya ringkes nanging apik banget

news3pic3
news3pic4

FUNGSI | Luwih saka lungguh

Patuhi "urip kanggo urip"

Humanize desain miturut kecenderungan modern

Kita duwe fungsi ngiringake maju kanggo pisanan

news3pic5

Saliyane imbuhan tradisional

MAX uga duwe kunci miring maju

Cocog karo obahe awak

Nawakake dhukungan terus-terusan

news3pic6

Pengalaman | Nyaman minangka imajinasi

Busa terintegrasi

Bolong tahan dhuwur

Softness lan breathable

news3pic7

Ader Chen

Ader Chen, makarya ing Palo Alto Design Group San Francisco ing taun 1995, nglumpukake pengalaman manajemen ing Palo Alto Design Group lan Flextronics International. desain".Ader duwe macem-macem desain, Kayata periferal Komputer, fotoelektrik, produk 3C, produk rumah tangga lan produk firmotire ebem.2005 wiwit ngrancang meja presiden Zen fpr Aurora, yaiku desain sing luar biasa ing taun-taun pungkasan lan nggawa kinerja dodolan apik kanggo klien. Taun 2006 lan 2007, tim desain Xcellent Products International diundang kanggo rawuh ing desain pameran mebel internasional Milan. Lan iku mung tim sing diundang ing Taiwan.


Wektu kirim: Aug-28-2020