画板 4

Peter Horn

Peter Horn, pangadeg Desain lan Teknik Tanduk, wis suwene 15 taun nggawe lan ngembangake perabot kantor lan mekanisme sinkro-miring ergonomis.

画板 9

Martin Ballendat

Martin Ballendat, pangadeg Design Ballendant, wis mimpin tim desain bakat kanggo nggabungake teknologi, kepraktisan lan seni ing desain prasaja wiwit 1995.

画板 10

NIKE AO

 

Dheweke percaya yen mung nggabungake desain menyang bisnis lan ngunggahake menyang tingkat strategis perusahaan, lan ngrampungake masalah pembangunan kanthi strategis, bisa ningkatake sukses bisnis.

画板 10 副本

JOYN

 

Desain Joyn saka Korea Kidul. Joyn nguber filsafat desain mimpin gaya fashion anyar, kurva abstinence, collocation werna populer lan desain ergonomis saka massa.

画板 10 副本 2

Ader Chen

 

Minangka CCO saka Xcellent Products International Design Team ing Taiwan, Ader Chen sadurunge kerja ing Palo Alto Design Group lan Flextronics International, nglumpukake pengalaman ekstensif ing eksekusi lan manajemen desain internasional.

1

Desainer kita

Goodtone njupuk desain minangka konsep pokok. Lan saben link mimpin dening desain. Iki nglumpukake desainer lokal sing luar biasa, lan wis entuk kerjasama strategis karo desainer internasional top kayata Jerman lan Amerika Serikat. Kanthi sumber daya desain sing apik banget, Goodtone terus ngenalake desain sing luwih apik kanggo ngladeni pasar. Lan ngupayakake mbangun merek kursi kantor asli Cina kanthi pengaruh internasional.

2

Yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa hubungi kula