Foshan Goodtone Furniture Co., Ltd.

rantai industri vertikal

Tata letak kabeh rantai industri kanthi efektif ngontrol rega unit bahan mentah produk lan kualitas komponen kabeh rantai industri produk.

KREATIF

Goodtone minangka salah sawijining merek perabot kantor sing paling kreatif ing China. Makarya karo akeh desainer misuwur ing domestik lan ing dhuwur pesawat kanggo nggawe merek kursi kantor asli karo pengaruh internasional. Goodtone nggunakake kualitas furnitur lan estetika visual kanggo nambah nilai kantor lan nggawe kursi kantor sing fungsional lan estetis kanggo sampeyan.

FOKUS

Goodtone fokus ing lapangan Furnitur kantor, adhering kanggo desain asli, Manufaktur Cina, filosofi bisnis global, karo desain avant-garden, kualitas banget, reregan cukup lan layanan sampurna, ing pasar domestik lan manca kanggo menang reputasi apik. !

Area Pabrik
+
pegawe
+
Mesin Injeksi
taun
Garansi