SHOWROOM

Goodtone

Foshan Goodtone Furniture Co., Ltd.

Balai pameran nyedhiyakake layanan pengalaman produk, macem-macem produk, lan kemampuan ndhukung proyek sing kuat.

画板 18 副本
画板 23
画板 18 副本 2
画板 24
画板 21
画板 25

Aktivitas Brand

Melu ing China (Guangzhou/Shanghai) International Furniture Fair, Cologne Fair ing Jerman, Dubai International Furniture Fair, Malaysia Furniture Fair, etc kanggo 10 taun consecutive. Saben-saben kita melu ing pameran, kita bisa dadi fokus manungsa waé saka pelanggan ing ngarep lan luar negeri.

画板 4 副本

Pameran

画板 28_1

Pameran

画板 28

Pameran

TEAM KITA

prinsip kita
Pabrik tliti, layanan tulus. Furnitur Goodtone wis netepi prinsip "pabrikasi sing teliti lan layanan sing tulus" kanggo nyedhiyakake lingkungan kantor sing paling nyaman kanggo masyarakat. Kanggo mesthekake yen produk pabrik digawe kanthi kapinteran.
sesanti kita
Kanggo dadi merek internasional furnitur kantor asli China.Goodtone Kanthi pangembangan "inovasi" minangka daya nyopir sing ora bisa ditemtokake kanggo pangembangan perusahaan, nduweni tim R & D sing enom lan kuat sing dilatih lan ngembangake macem-macem produk saben taun. Wis ngasilake seri produk sing populer lan dipuji ing pasar, sing disenengi para pelanggan. Kanggo inovasi, kita bakal tansah njaga semangat non-stop, kandel lan nyata, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk anyar lan kualitas dhuwur.

2a24fa3b3979060e7665d50e27079a3

Dadi perusahaan lawas abad lan dadi salah sawijining perusahaan furnitur paling apik ing donya.