ARICO

Desain lan Teknik Tanduk minangka perusahaan desain industri lan pangembangan produk sing misuwur, entuk penghargaan tanpa wates kaya Red Dot Design Award, IF Design Award lan Jerman Design Award. Adhedhasar Dresden Jerman, Desain lan Teknik Tanduk nate ngrancang salah sawijining kursi kantor sing paling laris kanggo perusahaan kursi kantor raksasa.

Desainer: Tanduk Kertas

AMOLA

Kita nyedhiyakake keseimbangan kreatifitas lan keahlian teknis ing desain kita. Ing saben kasus, produk kita ngoptimalake fungsi lan pengalaman pangguna.

Desainer: Desain ITO

FILO

Desain lan Teknik Tanduk minangka perusahaan desain industri lan pangembangan produk sing misuwur, entuk penghargaan tanpa wates kaya Red Dot Design Award, IF Design Award lan Jerman Design Award. Adhedhasar Dresden Jerman, Desain lan Teknik Tanduk nate ngrancang salah sawijining kursi kantor sing paling laris kanggo perusahaan kursi kantor raksasa.

Desainer: Tanduk Kertas

 

PROV

Minangka pangadeg Milon Design saka China, Ao Lian wis fokus ing desain kursi kantor lan sistem perabot kantor wiwit lulus. Kanthi kekuatan desain profesional sing padhet lan pangerten produk sing jero, dheweke wis sukses menangake penghargaan kayata Top Ten Industrial Designers of Guangdong Province. Dheweke percaya yen mung nggabungake desain menyang bisnis lan ngunggahake menyang tingkat strategis perusahaan, lan ngrampungake masalah pembangunan kanthi strategis, bisa ningkatake sukses bisnis.

Desainer: NIKE AO

SIZ

Minangka CCO saka Xcellent Products International Design Team ing Taiwan, Ader Chen sadurunge kerja ing Palo Alto Design Group lan Flextronics International, nglumpukake pengalaman ekstensif ing eksekusi lan manajemen desain internasional.

Desainer:Ader Chen

VIX

Desain JOYN saka Korea Selatan. Filosofi desain sing ditindakake dening Chao Xixia yaiku dominasi gaya busana anyar, kurva sing ditahan, pencocokan warna sing populer lan desain populer sing ergonomis. Pengalaman desain sing sugih lan pangerten pasar sing sensitif ndadekake karya-karyane laris ing omah lan ing luar negeri, lan entuk pangenalan internasional.

Desainer:JOYN