Grosir Kursi Putar Jala

Katrangan singkat:

kursi putar kantor tengah; pigura nilon & armrest, Jerman bolong upholister; Mechansim kontrol kabel karo ngiringake & 1 fungsi kunci posisi; φ340mm basa aluminium polesan;φ60mm PU caster; Lift gas kelas 4 KGS.


  • Jeneng merek: Goodtone
  • Panggonan Asal: Guangdong, China
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Garansi: 5 taun
  • Model: Prov
  • Rangka: Grey, Ireng
  • kain: Grey, Black, Red, Green, Navy, Light blue, White
  • Detail Produk

    Tag produk

    PROV1

    Profil desainer

    NIKE AO

    Sawise nggawe Milon Design, Nike nyerep awake dhewe dadi desain kursi kantor. Desain asli "Fishbone Kursi" menang telung penghargaan penting¹ saka China .Dianugerahi judhul "salah siji saka sepuluh desainer industri banget" ing taun iku, kang majeng kanggo mameraken karya ing Shanghai, Guangzhou, Milan lan sak donya.Nike menang Desain Asli Cina ing 2014, nggawe dheweke luwih yakin yen dheweke kudu ngupayakake "Desain Asli" ing pasar perabot kantor domestik.

    ¹Shunde Outstanding Youth Industrial Design Award 2011 Shunde Industrial Design Innovation Award Penghargaan Perak The Manual of 6th Governor Cup Indutrial Design Competition, Guangdong ing 2012

    PROV1
    PROV2

    Sinau lan Pabrik Milon

    Konsep desain asli bisa diringkes minangka "Desain kursi dinamis", sing nggabungake struktur dinamis ruang dadi desain kursi kantor. pengalaman pangguna.Mulane, desain kursi kantor sing apik banget kudu berorientasi wong. Sampeyan kudu fokus ing rincian tumindak pangguna nalika nggarap supaya saben kursi bisa ngetrapake kabiasaan lungguh sing beda.

    PROV3

    katrangan produk

    Kursi kantor GOODTONE,

    supaya inspirasi kelakon!

    KURANG LAIN

    Kanthi struktur paling prasaja diturunake solusi sing paling nyaman

    PROV4

    Spesifikasi

    PROV5

    Ukuran (mm)

    PROV6

    Teknologi Inti

     

     

     

    Tim peneliti wis nganakake survey babagan struktur punggung manungsa, nemokake manawa proporsi sudut miringake kursi karo sudut mburi yaiku 1:2.7 Adhedhasar rekayasa manungsa, kurva desain backrest PROV tansah tetep karo. mburi manungsa nalika ngiringake, muter utawa scenes.The liyane struktur interlock mekanisme PROV punika interpretasi sampurna saka dinamika, menehi pengalaman apa luwih nyaman.

    PROV7

    Rincian

    PROV8

    Inspirasi desain gagang fungsi asale saka gagang lawang Ferrari. Mbukak lawang, miwiti lelampahan anyar Tarik gagang, miwiti lelampahan kerja nyaman.

    PROV9
    PROV10
    PROV11
    PROV12

    Kursi Putar

    Kursi Putar Dhuwur/Mundur,

    Frame Nylon Back lan Armrest Tetep

    Mesh saka Jerman

    PROV13

    Mekanisme

    Mekanisme riset dhewe sing didorong dening kabel Lifting Tilting kanthi posisi ngunci (Tipe B ora duwe fungsi miring)

    PROV14

    Aluminium Alloy Base

    A: Korea KGS travel85mm Level Four Gas Lifting Pole, 340MM Aluminium Alloy Poles base dengan ф60MM PU kastor

    B: Korean KGS travel85mm Level Four Gas Lifting Pole, 340MM Aluminium Alloy Poles papat-bintang dhasar lan footrest karo pad tetep

    PROV15

    Pilihan warna

    PROV16

    Sertifikat Pengujian

    PROV17
    PROV18
    PROV19

    Cocokake pemandangan

    360 ° padhang

    cahya kursi

    papan tanpa buntu

    PROV20
    PROV21
    PROV22
    PROV23
    PROV24
    PROV25








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita